19. 01. 16

А ти, любий, грайся далі,
не дивуйся, що п'янію від чаю.
За брехню тобі всі медалі,
хіба важливо що я відчуваю?

А ти, любий, цілуй мене знову,
та перемогу свою святкуй.
І скажи свою знову промову,
без любові, та все ж скажи.

А ти , любий , дорожчий неба,
А я для тебе...все навпаки.
Ти моя цілодобова потреба,
і я знову повірю тобі.

А ти, любий , грайся далі,
я ж тобі все пробачу.
Не прочитаючи, навіть моралі,
я тебе так сильно кохаю.


Рецензии