Бласлауляю цябе

Бласлаўляю цябе

з прастатою дзіцёнка,
што не дорыць нічога, любві акрамя.
Хай аблашчаць цябе промні радасці вонкай,
ледь тваё я да сонейка ўскіну імя.

Бласлаўляю цябе

з трапятцой маладосці
і жадаю табе абнаўлення ў вясне,
у якой адрадзішся — адразу, да млосці, —
як цябе ліўнем з неба Любоў ахіне.

Бласлаўляю цябе

з раўнавагай сталення,
з  моцнай верай — і ты у святлечы ўзрасцеш.
І напоўніш любоўю любое імгненне,
і напішаш пра тое цудоўнейшы верш.

Бласлаўляю цябе

з вышыні даўгалецця.
І жадаю табе жыць гадочкаў да ста
і "славенні" ўжываць як агенчыкі

ў свеце

найсвятлейшага Сонца —
Любові Хрыста.


Рецензии
Здравствуйте !Замечательные , просторные и душе близкие ваши стихи! Очень рада знакомству !
С поклоном,

Наталия Нездешняя   05.05.2019 00:52     Заявить о нарушении
Здравствуйте, Наталия! Благодарю за добрые слова! Кланяюсь в ответ!))

Лаззаро   09.05.2019 01:59   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.