Украинский Гарик 108

Український Ґарик 108

За мотивами І. Губермана

Душа жіноча прагне боржника,
І вічно вона чимось докоряє:
То у житті немає мужика,
То є мужик, але життя немає.



Оригінал

Душа у женщины легка
И вечно склонна к укоризне:
То нету в жизни мужика,
То есть мужик, но нету жизни.


Рецензии