Важливе

Є дещо вище за нас, ти не піддаєш того сумнівам.
Ти любиш, п’ючи вино, думати про дивні речі у житті.
Збіги, обставини, все вело нас до цього вечора,
І от зараз ти хочеш забути все, що було важливе колись.

Цілуючи тебе, я розумів - це найправильніше,
Що хтось до мене робив у всьому Всесвіті взагалі.
Я знаю, я бачив - ти про те саме думаєш, коли
Слухаєш зі мною однакові, свої улюблені пісні.

Торкаючись мого обличчя, ти всміхалась і плакала.
Я нічого не говорив, бо дуже боявся невірних слів.
Я зробив би інакше все зараз, як би тільки можна було.
Я хочу, щоб ти це знала і я хочу, щоб ти вірила мені.

І я не дам тобі про себе забути. Нагадуватиму щохвилини,
Кожним словом, кожним моментом, кожним звуком і поглядом.
Якщо втрачати глузд, то тільки одне про одного думаючи,
Якщо забувати про тебе, то тільки знаходячись з тобою поруч.


Рецензии