Little Angel

My little angel,
Girl poor in love
My flower ln shake,
You do it so hard!

Anny, girl poor,
Who is the one
Iove invented like evil
Plagued by blood?

Droplets of tears -
Banging of heart.
Bunny, my dear,
How to survive?

My girl pretty -
Tears are drip,
One guy she feels
So seriously.

Beautiful lips
Bitterly wept,
Cheeks rosy
Blazing red.

Anny, my girl,
Tear whip, please,
Such little things
All your tears!

You I love,
My darling!
You idolize,
Enveloped in tears!

Don't cry, my heart,
Show me your smile!
You loving I love
Like all the lifetime!

#andrey_of_rus

Original text on Russian:
http://www.stihi.ru/2011/12/23/1864


Рецензии
Русский вариант звучит лучше. Удачи и творческого вдохновения в 2016 году. С улыбкой и дружеским теплом, Марат.

Марат Гайнуллин   21.01.2016 22:24     Заявить о нарушении
Это смотря как читать))

Андрей Российский   21.01.2016 23:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.