Мить щастя

Як вулиця по-зимньому прекрасна!
Все в пухові, летить пухнастий сніг
Дерева сплять у цій  чудовій казці
Чекаю свою милу на поріг

П'ять літер має рідне те ім'я,
Яке є найпрекраснішим з усіх!
Ти справді найтепліша, і  моя
Нехай же це почує й білий сніг

Усі секрети ніжності світанків,
Це фарби що закутав в день і ніч
Чому я так люблю зимові ранки?
Чекаю я навіщо їх щоніч

Й підскочивши у здовж тих гарних вулиць
Тихенько, щоб дерев не розбудить
Як хочеться всім серцем розгорнутись
В морозний день , ім'я одне любить....


Рецензии