Ти

Ти точно є в моєму серці -
Ти той, хто його вилікує...
Торкнешся - і воно озветься,
Навряд чи хтось його цінує.
Чи дійсно це не сон, реальність...
Чи дійсно небо голубе?
Я все життя шукала щастя -
І, врешті-решт, знайшла тебе.

І кожної ночі хочу
Крізь дим цілувать твої очі,
І полум'я бачить пожеж -
Головне, що ти в серці живеш.

Тебе подарувало небо,
Але мені неба не треба...
Хочу літати я і грати,
Порівнювати, пізнавати...
Ти точно є в моєму серці-
Знайшов ключі від його дверці...
Я дякую за божевілля,
Яке прийшло неначе хвиля.

І кожної ночі хочу
Крізь дим цілувать твої очі,
І полум'я бачить пожеж -
Головне, що ти в серці живеш.

Ти точно є в моєму серці...
У кожного своя межа...
Мій еталон - не просто врода,
А коли в тебе є душа.
Незвична щирість притягає,
І зводить з розуму вночі...
Ти захопив моє майбутнє -
Ти розпізнав мої ключі...


Рецензии