Гiбридна краiна Чебу-рашка

Чому дивуєтесь, шановні, що Росія
веде війну гібридну в Україні?
Вона ж одна на цілий світ „месія“ –
немає більш гібридної країни.

Ну, де ви бачили іще такий гадючник,
в якім святі отці освячували б зброю,
де патріарх – колишній КДБушник,
а паства все ще йде за Сталіна до бою?!

Ну де знайти такий ще дебілізм,
де православні знов будують… комунізм?!

19.01.2016


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.