Душата с нежност се изпълва

Това не беше просто мимолетна страст,
която след любовната ни нощ отмина.
Очарователният поглед още има власт
над сърцето ми след толкова години.

Нахлуват чувствата и днес, когато си пред мен -
душата ми със нежност се изпълва...
Предавам тялото без съпротива в плен -
от устните целувките попиваме безмълвно...

19.01.2016 г.
3001 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии