372. Каштан

           Вітер гілочку гойдає,
           Жовтень,листячко міняє!

           Чарівна осіння казка....
           Та листів барвиста краска!

           А каштан як їжачок,
           Зняв зелений жекеток!

           Та тепер лежить у ряд,
           Круглий з блиском їх наряд!

           У коричньовім  жупані....
           Та ростуть,лиш на каштані!


Рецензии