371. Криниця

         Людей надія невмирає,
         Як птахів співи у гаю!

         Там кожна гілочка співає,
         Весну зустрінувши свою ...

         В криницю вранці подивися,
         Там сила волі джерела!

         Дай Боже нам води напитися,
         З нею сили кожен набера!


Рецензии