Я

Моє ім'я - Повітря:
Годую я вогонь,
Розбиваюся, і літаю
Крізь відчуття долонь.
Моє ім'я - Повітря...
Тікаю від людей!
В думках лиш протиріччя
І поштовх із грудей.
Моє ім'я - Повітря...
Завжди чогось боюсь -
Я марила вітрилом,
І вітром доторкнусь.
Моє ім'я - Повітря:
Люблю я Океан,
Люблю Диявольське Танго
І маю безліч ран.
Моє ім'я - Повітря...
Я крилами птахів
Згораю у безодні
Зі стін календарів.
Моє ім'я - Повітря...
Годую я Вогонь...
І знову відчуваю
Чийсь дотик я до скронь...


Рецензии