Вона була з Львову

Я сотку допиваю, горілочки катма.
Немає щастя в пиві, наллю собі вина.
Від алкоголю цього мене здолає сон.
Неси мене до щастя мій міжміський вагон.

Розбудить провідниця
та й матом закричить.
"Як зміг ти так напиться?!!"
"Заткнись. Башка болить."

Я випруся з вагону
та вийду на перон.
Я хочу лиш полону
Твого. Все інше гон.


Рецензии