Про нее. Для нее

Мої вартові тебе зупиняють,
Твої вартові мене не чіпають
Для них я безпечний.
Для них я...

Мої небеса твоїх не накриють,
Твої небеса дощем не зігріють
Занадто холодний.
Занадто...

Життя наше то шахматна тема,
Я тілько пішка, а ти королева.
Мні мат не поставить.
Мні мат...


Рецензии