Дверцы укр

ДВЕРЦІ

Білий аркуш, простий олівець
Й на папері слово - «надія»…
Серед сотень тисяч сердець
Я відчути твоє зумію.

Дивне слово, чарівний зміст:
Сенс життя в нього бог вкладає.
І, буває, зневіра їсть,
Та «надія» - перемагає!

Я віддав би мільйон речей,
Щоби бути з тобою поряд
Й серед сотень тисяч очей
Відчувати один лиш погляд.

Той, що втрапивши лиш на мить,
Назавжди в серці слід лишає…
Й недосяжним вогнем горить,
Та «надія» - перемагає!

Білий аркуш, простий олівець -
Намалюю у серці серце,
А в середині двох сердець
Намалюю маленькі дверці…

І тоді зрозумієш ти,
Що про тебе завжди я мріяв.
І дозволиш на мить зайти,
Щоб зігріти… мою надію…

ВК Херсон серпень 2013.


Рецензии