Демон

Всередині мене давно
Безпристанний демон таїться.
В мою душу, як у вікно,
Заглядає й вбивать не боїться.

Він по жилах моїх тече,
Забирає всю радість і щастя.
І життя він, як пекло, пече
Та впускає в нього ненастя.

Проживає він і в думках
І роки в цих думках промайнули...
Демон міцно тримає мене в руках
І ім'я його грізне - МИНУЛЕ!


Рецензии