Дороги Полтави - це жах!

Північний Полюс у Полтаві,
Кругом - сніги, кругом - льоди!
А у травмпункті, щодо справи,
Людей багато - як завжди.
Машин, що сніг збирають справно,
Всього з десяток, півтора...
І це на всю нашу Полтаву!
Мер: "Вистачає!" - Чорта з два!
Собі на Джипах роз'ізджає,
Та біля дому - чистота,
Дорога, що веде до хати,
Теж так нічо... Все інше - тьма!
Коли подбає він про смертних,
Які обрали його знов?
Не знаю, хто віддав свій голос,
Але ж то факт - тіпа "любов"!
Обрали - гідним будь обранців,
І вдячним виборцям завжди!
А то як голос - то віддайте,
А як дороги - хєрнани! (Сорі)
17.01.2016


Рецензии