Серце

Серце, навіщо так сильно?
Мені вже бракує повітря,
Він - моє щастя і біль мій,
з ним то сумую, то квітну.
Він має очі блакитні,
схожі з морями і небом,
з ним зупиняються миті,
кращого в світі не треба.
Серце, чому так сміливо,
все віддаєш без вагання?
тільки за погляд єдиний -
де розчинились бажання...

© Оля Захарчук


Рецензии