Ранним, сонячним

Раннім, сонячним,
Теплим літечком
Я зустрілася
З буйним вітречком.

Як зустрілася
З його поглядом,
Закохалася
З першим подихом.

Милувалася
Своїм вітречком,
Прокохалася
Ціле літечко.

Милувалася,
Понадіялась,
Куди віяло,
Туди й віялась.

Чи з погодою
Щось подіялось,
Прохолодою
В мить повіяло.

Як все сталося,
Я й не зчулася:
Він повіявся –
Я надулася.


Рецензии