Полюбила я

Полюбила я,
Покохала я,
Закохалася я в біду.
Ой, пропала я,
Ой, пропала я,
Потримай мене, бо впаду.

А біда моя
Зажди п’яная,
Спотикається на ходу.
Покохала я,
Ой, пропала я,
Потримай мене, бо впаду.

Кажуть всі мені:
Ти покинь її,
Назавжди покинь ту біду.
Як залишу я?
Це ж біда моя,
Я ж такої більш не знайду!


Рецензии