йордан

Зимове свято в нас чудове,
Доторкнусь до води Йорданської своєю рукою,
Щоб ялинка мерехтіла,
Щоб колядки і щедрівки на вулиці дзвеніли,
Щоб у кожної оселі панувала радість, злагода і турбота,
Щоб здорові були всі в хатині
І раділи кожному святу якби народились нині.
Христос щоби охрестився,
І міг у важку хвилину за вас заступиться,
За всю вашу родину,
І за неньку нашу Україну.
Христос Хрещається!!!


Рецензии