Про що мова?

Не будемо про неприємне,
А будемо про приємне!
Даруйте мені це повторення
І це рифмоплітство нікчемне...
Тож добре, залишимо, годі,
Сьогодні приємне у моді,
А в мене - пусте і даремне,
До того-ж і щей - неприємне.
То-ж більше не скажу ні слова,
Про що, запитаєте, мова?
Скажу вам, мої ви хороші,
Що мова йде тільки про гроші,
А інше все - лиш передмова...

2001р.


Рецензии