Побажання!

Хай любов оберігає
Твоє серце та дітей!

Хай в тобі завжди лунає
Божа воля, Прометей!

Іскра духа не погасне
Не в душі, не в тілі,

Шоб думки були з тобою
Завжди тільки білі!

Хай усе погане згине
За кордоном долі!

Хай і злагода, й терпимість
Будуть в твоїй мові!

Не підтримуй зло і нечість
Ні словом, не ділом,

І тоді здоровим будеш
Й розумом і тілом!


Рецензии