Iрыне В

Ире В., с ником "Хтопрыйшоў"

Не шмат у жыцці сяброў знайшоў, але сярод іх – «Хтопрыйшоў».
Я гэтым скарбам задаволен, яе ўсмешкай запалонен, краплю ў натхненні скупы слог.
Мае сябры! Каб толькі мог! Каб меў я столькі слоў у запасе,
каб перадаць ва ўсёй красе «Хтоўкімано»..
Я на Пегасе прымчаў бы к вам, не на кане!
Скажу як ёсць – у Беларусі няма другой «Тойхтопрымусіць»
Народ па сёлам заспяваць.
Запіша песні, байкі, тосты…
Хоць устаць па раніцы няпроста.. але не ёй,
Ёй усё магчыма – неугамонная дзяўчына
Ў ісканнях ведау і культур яна фальклору Пампадур.
А для сяброў у позні час яна – «Тойхтонеспіць» для вас.
Смуткуе смачна разам з вамі.
Смахне слязу душы крыламі.
І зноў размовы заварот каторы час не сплюсне рот.
Калі ж вам успомніць анекдот, яна – «Тойхтоягозабудзе», што вельмі зручна
Зноўку будзе над чым смяяцца ў соты раз. Яна –«Хто-заужды-рад-за-вас».
Ой браццы, буду закругляцца, а то нядолга і даждацца ад нарадзіушейся пахвал і стану «Той-хто-схлапатаў».


Рецензии