Дощ

Настала тиха осінь
І сильний дощ пішов.
Усе він поливає,
Від квітів до дібров.
Червоне все навколо,
І жовте, і багряне,
Виблискує на сонці
Горобина вогняна.
Мрійливі парасольки
Бігають кругом,
А крапельки-квасольки
Зібрались ланцюгом.
Вони блищать на сонці,
Здається нам – весна,
Та треба все забути,
Не настає вона!
Бо зараз осінь мила
Дерева роздягла
Вбрання своє згубила,
І спатоньки  лягла…

 2012


Рецензии