Звуки кохання

Заплітаються руки в танок,
І дзвенить все частіше серце.
Ми прискорюємо свій крок.
І чистіє душі джерельце.
Ми побачились перший раз,
Стоїмо, проте, дуже близько,
Наші погляди стрінулись враз,
Але мій впав дуже низько.
Навіть сором не має меж,
Сильно очі Ваші чарують
У душі моїй море пожеж,
А заряди тілом мандрують.
Чи зустрінимось ми ще колись?
Я Вас не забуду ніколи,
Як дивилися в очі мої,
І як руки у мене хололи…

 2015


Рецензии