В дчуй!

Радість, горе і відчай...
Ви се разом колись відчували?
Ні? Я так і знав. Нехай,
ви просто ніколи щиро не кохали.

А спробуйте хоча б на мить,
заплющити, свої ніжні очі.
І спробуйте хоча б на мить,
відкрити, душевні зорі!

Ну що, подобається безмежність?
Ааа, ви нічого не бачите?
Тоді уявіть кохану і беспечність.
Ну що зорі відчуваєте?

А тепер відчуйте те,
що вона не з вами.
Бо так воно й є,
вона далеко за горами.

І ти в печалі, або в щасті...
Ну що, нарешті відчуваєш?
А ти віддайся повністю чутті.
Ну що? Ти потопаєш...

Ось сердце вже сильніше б'ється.
А ти мовчиш і не знаєш, що з тобою.
Сердце і душа до неї в'ється.
А ти - боришся з собою.

Я відчуваю кожного дня це до тебе!
Бо за тобою дуже я сумую.
Мила моя, я кохаю тебе!
А без тебе - сердце я втрачаю.


Рецензии