Украинский Гарик 106

Український Ґарик 106

По мотивам І. Губермана

Я до красуньок дуже неохочий
і не тому, що грошенят не маю;
красунька навіть гола серед ночі
хвилюється: «А як я виглядаю?».


Оригінал

Красоток я любил не очень
и не по скудности деньжат:
красоток даже среди ночи
волнует, как они лежат.


Рецензии