Любов, наче квiтка...

Одна из первых моих попыток писать стихи. И решила попробовать себя на украинском.

Любов, наче квітка, у серці зростає,
Вона, немов пісня звучить у душі,
Великим яскравим багаттям палає,
Із подихом вітру, як листя, тремтить.

Вона мені крихту дарує надії,
Що нібито змерзла із протягом днів.
І очі як полум'я, зовсім не сиві,
І світ, як омріяний острів зі снів.

Я знаю, що це почуття одиноке,
Самотнє, як човен в просторі морським.
Але не зважаю на те, чорноокий,
Коханням живу і захоплююсь ним.

Якщо віддаси своє серце для іншій,
Я буду молитися щиро за вас.
Мій спогад навіки твій образ залишить,
Любов не здолає ні біль, ані час.


4 декабря 2010 г.


Рецензии