Душа болить...

   Душа болить, душа страждає,
   Пече серденько,
   Бо все покою ти не знаєш,
   Країна ненька.

   Все "вороги" звучить з екрану,
   Сепаратисти.
   Це не кіно, моя кохана,
   Це не артисти.

   Життя натомість так кепкує,
   Хоч рідні два сини,
   Та зову крові вже не чують,
   Сини мої чужі.

   І мати плаче, тужить ненька,
   Не зрозуміть.
   Не може витримать серденько,
   Остання мить...


Рецензии
Если душа болит значит она есть. С уважением,

Иваненко Виктор Михайлович   29.01.2016 21:12     Заявить о нарушении
Спасибо! Всех благ!
С теплом и уважением.

Валентина Пащенко 2   30.06.2021 11:46   Заявить о нарушении