Мни линий вашых губак нравятц!..

Упасць – ни встаць гаж.
Жыстокосцив ни в падлынь

Мы тут легко раскрыли банду.
Ну, неких смырдюхов собачых.
Ий от, ужэ спасаем зь
Любовь, ты жь бачишь?

Мни вэльмы добрэ ж гэто бачыць.
Отца, собачку, вбытых ****ьмы.
А ек щэ гэ бо называетьць,
Колы но срака главна.

Ну, бо ж в кино нельзя инача.
Не бэньдзе нават файнай драмкы.
Да и сюжэтык так, шось цьмяный.
А! Бый ёго! Блин! Батько ль.

Ну, щэ чого бо вам даваты,
Мои вы мужныи дивчатка.
От счас покажым шэ МарынКу сь
З яе мужьчынКи зь.

Куда 7я щэ вам дэсь найдытьць,
Шоб всё в парадку бы ци хай бы
Хаця бык, ну, там малявальник
Ды его жона справна.

Нас учат ш! РыхЖыхСёры бравы сь.
От Михалковых Сержык. Разве
Он дэ в жыда в нас прам удавСик.
Да во ж, сматры, в крыстах пан.

И, дин-дон-лада, как жыць нада,
Мы вжэ уси прэкрасна знаям.
Оно ж долярый впхасты в ямыщ.
Там на крыжи, на памЯтНик сь.

Куда ж щэ грошы пустым вам там
На развиццё шарсцяных тканяф.
Чы на куфайкы прама й валянк
Чы хоть штаны недраны.

Ну, растлумачце, як дзед Васька
Ось выдае цетрадзяф з 2цыть.
Там Каляда якись, Купала й…
Ой, дзива! Ты багат, Брыль?!

Да, ното бэня найт в нас.
Всэ выдано. И знают…
Шыза жэ, ха! Вай!
Ну, так вот вмеЯм хавать.

В правицельстве зь фсе дземакраты.
Не так як там пры Мандэльштаме.
И вось… з адчаю мы канчаем.
Янищыц, дай буська мняв.

Яна ж тварыла па-ятвяжску.
Да-да. Бо с Польшы тута паня.
А хто такия!? Йдзи ты на фик!
Язык в шпань тольКи сь Сашын.

… на днях, скажу вам (ци-ха!), братцы!
Ув Вершы Руж нас взяли!
Аж дзьве нядзели правярали
3мамы модырРатМы ш.

Ось мы як папуЛярны фш.

... ну, от шо е но в Мняв веть
(на здымКу Сь Кобзара  ци й)    


Рецензии