Все iнше неважливо...

Зима сліди снігами замете...
Прийде весна...не забариться й літо...
А скільки було сказано не те,
А скільки було ніжності пролито...

Нам часом не стачає п"ять хвилин -
Осмислити, покаятись, простити,
А потім у полоні порожнин,
Доводиться гірку самотність пити...

Нестерпний біль душі - останній штрих,
Його незалікують навіть рими...
Як часто покидаєм ми не тих,
Як часто прокидаємось не з тими...

Мороз лютує...дихає в вікно...
Холодним змієм заповзає в ложе...
Я все тобі пробачила давно
Одна біда - собі ніяк не можу...

Між нами вщент розтрощені мости...
Сьогодні на душі не дощ - а злива...
Мені б лиш знати, що щасливий ти...
Все інше...неважливо...НЕВАЖЛИВО!


Рецензии