Коли на серц тане сн г

                Х   Х   Х


Рожевий дотик - подих снів
І темряви палке тремтіння,
Коли на серці тане сніг
І розмиває обрис тіні,

Знайомої до сліз, до слів,
Вкарбованих у лід розпуки!
До хижі ружі маю слід -
Перлин уповні - січня луки.

Рожева мерехтливість мрій
Розквітне з солі перламутру
І прошепоче: "Обігрій
Дитину цю - не завжди мудру!"


Рецензии