Калi ласка

Калі ласка, прыдзі да мяне,
Будзь са мной у маім лепшым сне,
Будзь са мной, самай лепшай сяброўкай,
А я буду кахаць цябе проста.

Калі ласка, скажы, ці патрэбны,
Я табе ў гэтым жорсткім жыцці,
Можа быць не на столькі я гэткі,
Як усе думкі і мары маі.

Калі ласка, кажы толькі праўду,
Хлусту шмат у жыцці бачыў я,
Жыцць так проста, калі без абману,
Калі ў думках няма забыцця.

Калі ласка, дазволь быць сабою,
Мне змяніцца ўжо цяжка, павер,
Буду рады, калі па за мною,
Не адчыніш ты іншаму дзвер.


Рецензии