Be careful, my dear!

Be careful, my dear!
Don't forget that I am here.

Be careful, how always.
Are you looking for your ways?

Don't forget – there won't me,
Now I become, become free!

Be careful, my dear!
You won't be alone, I'll be near.


Рецензии