Адзiнота

Адзінота, адзінота…
Сэрцу роспач ды самота.
Як і чым яе мне знішчыць?
Як балючасць гэту сцішыць ?

Шмат прайшоў выпрабаванняў:
Здраду, хлус, разчараванне…
Гартаваўся з тым характар.
Ўжо ня здзівіш чымсьці раптам.

Воля Бога, воля лёсу?
Гэта з пеклу ці з нябёсаў
Да мяне прыйшла пакута
Мінавіта сёння й тута?..


Рецензии