***

Cтарий музика — добрий дід епохи,
Зіграй мені ще трохи.
Твої блажені музи були недоторкані,
Цнотливі.
Вони сподівались на краще,допоки твоїми руками не повпивались.
Допоки не затонули в твоїй густій душі,
З якої нема виходу, нема входу.
В якій нема нічого:
Ні тебе, ні мене, ні людського роду.
Нікого.
Тільки зорі.
Блискавичні постаті віків.
Тож зроби їх своїм натхненням, так, як раніше хотів.
Не чіпай мене і моїх світів.


Рецензии