***

Уявляєш , а сонце теж плаче
Тільки закриває війками очі
Уявляєш , ти для нього багато значиш
Коли він каже що кохає
Уявляєш, а серце вже не болить
Не пече, не плаче, не скулить
Воно вже забуло оту любов
А я плачу і знов, і знов
А я плачу, тому
Що тепер не потрібна ні-ко-му.


Рецензии