***

Закопайте , замотайте !
І викиніть в море!
Не піду з вами нікуди
Хоч уже й здорова
Не покину я рідненьку
Свою землю - неньку
Не забуду я ніколи
Ціі страшні деньки

Закопайте, замотайте!
І викиніть всебіч
Бо помру я краще тут от
А не на чужині
Бо помру я краще тут от
Тут на Украііні

Закопайте, замотайте!
І викиніть в небо
Хоч літати научуся
Поклон вам ясненький

Не люблю і не полюблю
Тебе супостате
Ти чужий для мене люде
Слов'яне ти брате

Хоч війна у мене вдома
Я ііх не боюся
Бо за свою краііненьку
До останнього б'юся

Як зруйнуєте будинок
Я знов відбудую
Бо не я з війной прийшла
Не я убивала
Не до мене кара Божа
З ранку завітала


Рецензии