Территория карантина

                "Я на диванных фронтах ранен"               
                (вместо эпиграфа)

Слава Україні, слава героЯм,
Нації теж слава та смерть москалям!
Ненько Україна, ти понад усе:
Віра, правда, совість - зайве поряд це.

На гіляку "вату", догори на сук!
На ножі б ще краще колорадських сук!
Хай Бандера прийде - наведе він лад:
По Червоній площі пройде гей-парад!

Сєпари, чеченці, здолаємо вас -
Вклониться ще вдячно вільний нам Дамбас.
Прийме нас Європа кацапні на зло
Матюкливій. Путін, - ла-ла-ла, - х...ло!


Рецензии