Ностальг я

ЧИ ТО ОЧ БЛАКИТНI ?
ЧИ ТО НЕБО ТАКЕ ?
ЧИ ВЕСНЯНЕ ПОВIТРЯ
ТАК ТОРКНУЛОСЬ МЕНЕ ?

НI , ЦЕ РУКИ ТВО ,
ЦЕ ДОЛОНI , ТАК СЕРЦЮ ЗНАЙОМI !
А ТА ПСНЯ - ЦЕ НЕ СОЛОВ*I ,
ТО МЕНЕ ТИ ГУКАЕШ ДОДОМУ ....


Рецензии