Юзюлмесе умут, насыб джетер

Замансызлай хорлатма кесинги,
Бир абынган джюз сюрюнюб къобар. 
Джашырма сен, джашырма бетинги,
Джыгъылмадынг! Сынаб кёрдю къадар.

Джюрегинги тазады иннети,
Аллах, адамда болурла шагъат.
Сёзюнг, джырынг ийнандырды- керти,
Къара кечени танг джарыкъ чачад.

Булутланы да джел алыб кетер,
Чууакъ кюнча ачыкъ турсун кёлюнг.
Юзюлмесе умут, насыб джетер.
Тегерекге чача алтын нюрюн.


Рецензии