Бабушка

Коло хати впаду на коліна
І попрошу у неба життя
Не для мене, чи брата, чи сина
Будуть жити вони ще сповна
Для бабусеньки рідної ,мої
Я для неї попрошу життя
Бо ж такої любові як в неї
Не найду я за все те життя
Я впаду на коліна пред нею
І попрошу залишитись тут
А вона усміхнеться ласкаво
Я згадаю всю ту доброту
І тепер я молюся за неї
Що б щасливо вона тут жила
Щоб ніколи не сумувала
Й не згадала сумненького дня


Рецензии