Скрябин

Жалива кропива , і приклади поваги
Стрічки жахливо чорні і плач рідних людей
І жаль, і біль тут є , і перехожих навіть
Що просто йшли , й побачили тебе

Як жаль , як хочеться заплакать
Побачити тебе хоч ще разок
Не тільки я , так плачу і ридаю
Адже чужа людина , а переживаю от

Ох, як жаль тебе
Ти зіркою тут був
Тепер на небі засіяєш
Ти тут домігся все що міг
І я пишаюсь що тебе знаю

Пісні життєві ти писав
Про те як важко тут живеться нам
І про народ не забував
Ти піклувався , та й допомагав

Чого ж тебе забрали ?
Мабуть там теж, на небесах..
Такі як ти потрібні
Чудові , щирі люди
І талановиті


Рецензии