***

Я мрію про синє небо моє
Я мрію про те що на світі ще є
Я мрію сказати кохання слова
Я мрію прожити не рік і не два
Я мрію побути в країнах, морях

Я мрію побачити матір мою
Здорову , веселу і так наяву
Я мрію про синіє небо моє
Я мрію про що на світі в нас є


Рецензии