Щедрували та бажали в 2016 укр. язык

Щедрували,щедрували та бажали,
Щоб засіять, під Радою ночували,
Нехай всі будуть багаті,
Достаток готівки в кожній хаті!
Посміхалися:рідні,- дорослі і малі,
Прийміть уклін наш, до землі!
Віра та влада є свята,
Нехай народ чекає доля легка!
Щедрували для Президента,учителя, бомжа,-
Любов та щастя нехай усіх обійма,
Народні традиції,нехай мудре слово скажуть,-
Щадрості навчать та мирну дорогу покажуть.


Рецензии
Прекрасний твір! Дуже цікаво! Сподобалось!

Шон Маклех Патрик   14.01.2016 04:05     Заявить о нарушении