Весна

Весна у серці в мене квітне,
Бо я знайшов все, що шукав,
Й навколо все таке привітне,
А я цього вже й не чекав,

Весна пісень в душі співає,
Яких раніше і не чув,
І серце ритм їй відбиває,
І щось нове вже я відчув,

Все так чудово й мальовничо,
Нема чого мені й бажати,
Від цього всього так незвично,
Бо я нормальним зміг все ж стати,

Мій сум, мій біль, розчарування,
Все більше тануть, як той сніг,
А топить - їх ігнорування,
Що я здійснити ледве зміг,

І все що ранило мене,
Тепер тече, як та вода,
Я зрозумів, усе мине,
І найстрашнішая біда.


Рецензии