Оч

Я подивлюся у твої очі
Щоб ти згадав мене серед ночі
Щоб ти прокинувся у страху
Що втратив мене - таку
Я подивлюся у твої очі
сумні, веселі і серед ночі
Ти зрозумієш своє життя
І кинеш душу у забуття
Я подивлюся у твої очі
Ти пам*ятатимеш серед ночі
Як я жаліла тієї нОчі
Коли вбивали тебе палАчі.


Рецензии