Люби мене

Люби мене, до забуття люби,
Малюй мене собі в своїй уяві,
В мені коханку-жінку розбуди,
Розніж, як сонце ніжить квіти на світанні.

Цілунками доводь до божевілля,
Примушуй плакати вуста від  насолоди,
Примушуй танути мене в твоїх обіймах
І щедро віддавать і наготу, і вроду.

Наповни тим хмільним солодким медом,
Мов келих, всі відвертії бажання,
А я взахлин, без сорому, із тебе
До краплі вип'ю мед твого кохання...

Люби мене, бажай мене, кохай,
Немов в останнє, мов не буде інших ночей.
Малюй мене, пиши мене, читай!
Я знаю, ти цього так само хочеш!

Мене цілунками до себе зарифмуй,
Ввіршуй мене в улюблений сонет!
Немов Петрарка, песть в мені Лауру,
Мов Музу зажадай, яку жадає пристрасно поет.


Рецензии
Наташа,страстно,прекрасно! Счастья тебе земного!
С теплом.

Юрий Колдашов   22.01.2022 06:13     Заявить о нарушении
Юрочка, спасибо от всей души!

Взаимно!)
Любви и счастья тебе!

Наталья Днепровская   22.01.2022 12:20   Заявить о нарушении
На это произведение написано 39 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.