***

Серед горя ,що здається безпросвітнім
Я стою на вранішній росі
Думаючи про життя щасливе
Сповіваю ці думки свої сумні
І гнітючим пориванням волі
Егоїзм мій за стіной стоїть
Вириваюсь імпульсом я із неволі
Сподіваючись що хтось зустріне
Коли вираз надії розпадуться
Зрозумію все я так як є
І назад я вже не повернуся
Інколи у сні , а може
Й ні


Рецензии